Anya-naplója

Átalakulás

Kisebb-nagyobb átalakulás következik a Tündérruha életében.

Egy nagyon egyszerűnek tűnő, ám annál nehezebb lépéssel kedtem. Meghirdettem a használt gyerekruha készletemet. A hirdetés sajnos nem vált be, ezért nyomulós levelezésbe kezdtem. Google a barátom, hát felkutattam a lehető legtöbb használt gyerekruha forgalmazót. Kerek 100 embernek írtam emailt, hogy eladó a készletem.

Kicsit meglepődve vettem észre néhány nap múlva az emailfiókomba egy érdeklődő levelet. Napokon belül sikerült is megegyezni.

Következő lépésként a bolt berendezését hirdettem meg. Minden sokkal gyorsabban és egyszerűbben ment, mint vártam. Szinte két hét leforgása alatt eladtam a teljes árukészletet és berendezést egy-két állvány kivételével.

A nagyobb tervek most kedződtek volna, ha nem szól közbe a sors, vagy inkább aki építette annak idején a házat, ahol a műhely van. A műhelynek használt helységet szerettem volna kicsit felújítani, de sajnos kiderült, hogy alatta fut a szennyvízcső, és még a vízvezeték is ezekben a falakban van. Így egyenlőre maradunk a régi üzlethelységbe költözve a varrógépekkel.

Azért itt is nagyon jó helyünk van ám.

Mutatom:

 

Az íróasztalon uralkodó káosz az online oktatás miatt van. Csak szólok. Mindent vagy semmit. 🙂

Szeretettel: Edi

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg másokkal is!

Látogass meg a facebookon és az instagrammon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share via
Copy link
Powered by Social Snap