Anya-naplója

Karácsony kontra szülinap

Igaz, hogy hármaska nem karácsonykor született, de nagyon közel hozzá. Dec. 19-én.

Nem áll szándékunkban összevonni a két ünnepet, de különválasztani sem egyszerű. Hiszen apa karácsony előtti hétvégén általában dolgozik. Így történt ez most is.

Egy kicsit karácsonyi is a történetünk. Kalandosan, izgalmasan folyt a készülődés a szülinapra, mondom a magam nevében, hiszen nekem okozott fejfájást, hogy az ajándék több, mint biztos, nem lesz itt időben.

Biztosan Te is hallottál a csomagdömpingről. Sajnos mi is szenvedő alanyai lettünk. Most már tudom, hogy vágyott csomagunk dec. 30-án lépte át az ország határait.

 

23-án pénteken tartottuk a szülinapot, azért nem vártam meg az utolsó pillanatot, készültem más ajándékkal.

Foglalkozási ártalomnak is nevezhetjük, de most kapóra jött.

Szerencsémre nem kellett extra utakat járnom az ajándék után. Pont a drágám szülinapján intéztem egyéb dolgaim a közeli “nagyvárosban”. Kalocsán jártam. Dolgom végeztével a főutcán kerestem egy parkolót, és betértem kedvenc méteráru boltomba. Sorakoztam a polcon a szebbnél szebb anyagok. Egy egyszerű fehér lepedővászonra, és egy gyönyörű pihe-puha virágmintás wellsoft anyagra esett a választásom. Jól megtömött táskával indultam haza.

Az elkészítés még váratott magára, hiszen karácsony előtt vagyunk, tele megrendeléssel. Az utolsó pillanatban készültek el a meglepetés darabjai. Szerda volt, az utolsó nap az oviban a szünet előtt. Már mennem kellett a lurkóért, és még sehogy sem álltam a varrással. Gyorsan felpréseltem a mintákat a pólóra, és a fehér vászonra. Irány az ovi. Szerencsére nagyon bele tud merülni a mélytengeri mentőcsapat mesébe, és míg ő mesézett, nem vette észre, hogy én mit is varrok. Elkészültek a meglepik.

A kedvencek kerültek fel egy sima fehér pólóra. Határtalan volt az öröm:

 

(A kép kicsit homályos lett, mert annyira ugrált a fotóalany, hogy nem lehetett rendesen fotózni.)

 

És elkészült a paplanhuzat is, ami végül plédként funkcionál, mert nagyon melegre sikerült a pihe-puha wellsoft hátoldala miatt.

 

 

Ajándékozz Te is gyermeked szülinapjára névre szóló pólót vagy bodyt! Örök emlék lesz!

Itt találod a választékot: kattints a linkre! Heldin babaruha

 

Szeretettel: Edi

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg másokkal is!

Látogass meg a facebookon és az instagrammon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share via
Copy link
Powered by Social Snap