húsos ételek,  Receptek

Thai oldalas

Hozzávalók:

  • 1 kg oldalas
  • 10 gerezd fokhagyma
  • 150 ml szójaszósz
  • 4 ek méz
  • 1 kg burgonya
  •  
  •  bors
  •  őröltpaprika
Elkészítés:
  1. A hús mindkét oldalát alaposan bedörzsöljük fűszerekkel, jó gazdagon lehet mindenből.
  2. A fokhagymát összezúzzuk.
  3. Tűzálló edénybe kanalazzuk a mézet, beleöntjük a szójaszószt, a fokhagymát, jól összekeverjük, majd az oldalast beleforgatjuk.
  4. Fóliával lefedve megsütjük. Időnként megforgatjuk, meglocsoljuk a szafttal.
  5. Ha a csont könnyedén kicsúszik a húsból, tálalhatjuk is.

Köretnek rizs, sült burgonya, burgonyakrokett illik hozzá.

Jó étvágyat!

Szeretettel: Edi

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg másokkal is!

Látogass meg a facebookon és az instagrammon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share via
Copy link
Powered by Social Snap