Anya-naplója

Nyár, nyaralás, pihenés. Vagy nem?

Nyaralnak a gyerekek. Ami azt jelenti, hogy egyedül vagyok itthon, hiszen férj külföldön a kenyérre valót teremti elő.

Már előre megfogadtam, hogy nem fogom túltervezni magam, csak megcsinálok ezt-azt. Na meg pihenek, jó sokat. Ez úgy az első este meg is valósult, mikoris vasárnap délután hármaskát elvitték a mamáék. Ezzel egyedül maradtam itthon. És megvalósítottam mindent egyetlen este alatt. Értem itt a pihenést, meg hogy megcsinálok ezt-azt. Igazából csak tv-t néztem. Híradót, meg filmet. Előbbiről megállapítottam, hogy az elmúlt 16 éveben nem vesztettem semmit, míg napi szinten kihagytam az izgalmas műsort. A film, háát, az sem volt a legjobb, de legalább nem Lármás család vagy Spongyabob volt.

Aztán másnap szembesültem vele, mikor hazajöttem a munkából, hogy ismét sikerült túltervezni magam. Mert, ha este 7-ig bent vagyok, hogy egy kicsit előre dolgozzak, és utána még füvet akarok nyírni, akkor a pihenés már elmarad. Pedig úgy elterveztem, hogy minden nap legalább három, azaz három posztot fogok írni a blogomba. És még a céges blogra is megírom a régen eltervezett sorozatot.

Az első estét a fűnyírás, a másodikat a CSOK-hoz beadandó költségvetési terv – erről még írok – , a harmadikat pedig egy sürgős megrendelés húzta keresztbe.

A nyavalyás költségvetésen majdnem éjfélig ültem, számoltam, osztottam, szoroztam, és még nem vagyok vele készen. Még mindig vannak homályos foltok, hogy azt a költséget vajon melyik rublikába írjam? És ráadásul még két árajánlat is hiányzik, de néhány napon belül be kell adni.

Szóval a holnapi és a pénteki estém még esélyes, hogy időben ágyba kerüljek, esetleg délután kiüljek a hintaágyba. Bár ebben már nem reménykedem.

Szeretettel: Edi

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg másokkal is!

Látogass meg a facebookon és az instagrammon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share via
Copy link
Powered by Social Snap