Anya-naplója

Az én történetem

Kicsit részletesebben bemutatkozva, nézzük a vállalkozó szemüvegén át az én történetem: (azért csak röviden)

Szóval, az úgy kezdődött, vagyis folytatódott onnan, ahol egyszer véget ért, mert régen én bugyivarrással foglalkoztam. Rögtön a suli befejezése után kiváltottam a vállalkozói engedélyt, és indult a kis vállalkozás. Menet közben voltak változások, született két kislányom, aztán elváltam, aztán megismerkedtem a mostani férjemmel, és született még egy kislányom.

A terhesség alatt besokalltam, és úgy döntöttem, hogy szüneteltetem a vállalkozást. Mikor 2 éves lett a leányzó, újra nekifogtam a bugyibiznisznek. Sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy a viszonteladó boltok 99%-a bezárt. Ez szó szerint értendő! Nem tudom már pontosan, hogy mennyi viszonteladóm volt, de egy, azaz egyetlen egy fehérnemű bolt üzemel közülük. Volt olyan, ahol már az épületet sem találtam, mert lebontották.

Aztán jött az én Krisztinám a facebookon. Babaruha gyártót keresett. Olyat, aki bébi bodykat varr. Volt ugyan régen a kínálatomban baby body, de elenyésző volt belőle a forgalom. Eredetileg eszem ágában sem volt babaruhát varrni, hiszen én a bugyikhoz értek. Azért magasra nyújtottam a kezem, hogy ééén! Én varrok bodyt! Ceruzát ragadtam, és addig formáltam a régi szabásmintáimat, míg kialakult a tökéletes minta. Azóta hárman dolgozunk a bébi bodykon. Három kisgyerekes anyuka. Bababarát munkahely lettünk, és erre büszke vagyok, hiszen hol talál egy kisgyerekes anyuka normális munkahelyet magának? Ha beteg a pici, otthon lehet vele maradni, megoldjuk a kiesést.

Az eredeti elképzelés megmaradt: fő szempont a kényelem, és a minőség, a 100% pamut alapanyag!

Tündérruha

Szeretettel: Edi

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg másokkal is!

Látogass meg a facebookon és az instagrammon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share via
Copy link
Powered by Social Snap